Dackë e merituar / Rama nuk lejohet të flasë në Kuvendin e Kosovës…

0
5
Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar per disa ndryshime ne ligjin “Per pensionet shteterore suplementare te punonjesve te universiteteve dhe institucioneve te tjera kerkimore”./r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, speaks during a parliamentary session.

Kryeministri Edi Rama ishte sot në Kosovë, në kremtimin e 11-vjetorit të Pavarësisë. Por përveç injorimit që iu bë nga kryeministri Ramush Haradinaj, duke mos i dhënë dorën, edhe në Kuvendin e Kosovës ka qenë një “i ftuar i parëndësishëm”.

Kjo gjë konfirmohet nga ish kryeministri Sali Berisha, i cili citon si gjithmonë qytetarin digjital.

“Një ndaj argatit të Beogradit në Tiranë! Dështon përpjekja e Zografit Bis për të përdhosur festën e pavarësisë së Kosovës. Ai nuk ju lejua të flase në parlamentin e Kosoves”, shkruan Berisha në Facebook.

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here