‘Demokracia në dorë të qytetarëve!’ Luan Rama: U tregua forcë dhe solidaritet qytetar!

0
6

Deputeti i LSI-së Luan Rama, mesazh falenderues për pjesëmarrjen qytetare në protestën e sotme.

Statusi:

Protestë madhështore e njerëzve të lirë!

Manifestim dinjitoz, forcë dhe solidaritet qytetar!
Sot një ditë e bukur për Tiranën dhe gjithë Shqipërinë; demokracia në dorë të qytetarëve!
Faleminderit dhe mirënjohje!

Fotografia e Luan Rama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here