‘Google ju regjistron çdo gjë!’

0
16

Kompania regjistron shumë biseda që njerëzit i bëjnë me produktet e saj.

Google ka regjistruar çdo gjë që keni thënë për vite të tëra, dhe të gjitha regjistrimet mund t’i dëgjoni edhe vetë.

Veçoria funksionon si një mënyrë për t’i lejuar njerëzit që të kërkojnë me zërin e tyre dhe të ruajnë këto regjistrime në mënyrë që Google të përmirësojë veglat për njohjen e gjuhës.

Por kompania ka edhe një mënyrë të lehtë se si mund t’i dëgjoni këto regjistrime dhe t’i fshini të gjitha informatat e ruajtura, transmeton Express.

Kjo bëhet në një faqe të veçantë e cila sjellë së bashku informatat që Google ka për ju. Faqja ndodhet në faqen e historisë së Google, në listën e gjatë të regjistrimeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here