Brexit. Donte që zëri i saj të dëgjohej! Gazetarja zhvishet në transmetim direkt…

0
11
epa07063829 Stanley Johnson (L), father, and Rachel Johnson, sister of Boris Johnson (not pictured) at the conference centre on the third day of the Conservative Party Conference in Birmingham, Britain, 02 October 2018. The Conference runs from 30 September to 03 October 2018. EPA/NEIL HALL

Rachel Johson, gazetarja e njohur britanike dhe motra e ish ministrit Boris Johnson, gjatë një talk-show të zhvilluar dje në Sky News, që zhvillohet në një tavolinë të rrumbullakët me disa kolegë, u zhvesh topless për të protestuar gjatë transmetimit direkt në televizion.

Donte që zëri i saj të dëgjohej në lidhje me Brexit, por tabloidet dhe mediat nuk flasin tjetër veçse për të dhe gjoksin e saj.

Rachel-që është kundër divorcit me Be, ndryshe nga vëllai i saj Boris, që është një nga iniciatorët-ka denoncuar vështirësinë që ka pasur për të folur për Brexit gjatë debatit ‘dhe teksa po përshëndeste ka hequr këmishën përpara syve të të gjithëve, duke bërë batuta njëra- pas tjetrës. Pavarësisht se u munduan ta mbulojnë, ajo e kishte zbuluar tashmë gjoksin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here