Besa Shahinin e nxjerrin zbuluar: Universiteti ku ka mbaruar ministrja, rënditet në vendin e 4002

0
16

Nga Mirela Bogdani

“Facts are stuborn”…Hertie School (universiteti ku ka mbaruar ministrja kosovare e Arsimit shqiptar) rankohet në vendin 4002, sipas prestigjozes Times Higher Education…

So please stop me ato lavderimet cheap alla albaneze, e dashur ministre për shkollimin tënd “elitar”. Por kryesorja që s’me del e keqja, u shua Shqipëria për individë të supër shkolluar, me diploma nga universitetet me elitare boterore Ivi League dhe Russell Group, që Kryeministri jone skiç merr një anonime nga Kosova, që veç shkollimit të dobët, nuk ka as haberin e sistemit arsimor shqiptar?

Eh, pyetje retorike gjithsesi, pasi merret vesh që Hertie School është një investim sorosian, e për pasojë ministrja jonë e arsimit, që as shqipen s’e flet tamam, një produkt sorosian i grupit neo-rilindas “o kasolle, ku na mblodhe”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here