Genc Sejko bën thirrje! Bashkë me diasporën të gjithë për protestën e madhe

0
6

Genc Sejko ka një mesazh të rëndësishëm.
Dëgjoje dhe nëse je dakord shpërndaje.
Shënoje datën 28, ora 17:00 në kalendar.
Protestojmë për Shqipërinë!
Për veten! 
Për fëmijët!
Për të ardhmen!
Nën një flamur!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here