Tërmeti i shemb shtëpinë, bashkia më tha: “Shko nga të duash”

0
160

 

Një grua nga Bulqiza, e cila jeton në Sopot të Zeqanit, e quajtur Drita Keta, jeton së bashku me familjen në një çadër që nga koha që tërmeti i rrënoi shtëpinë.

Kryefamiljari, Bashkim Keta është invalid, i cili kërkon ndihmën e së shoqes në çdo moment. Familja është drejtuar në bashki për të kërkuar një zgjidhje, por si përgjigje kanë marrë vetëm refuzim për ndihmë.

 “I kam shku dhe më kanë thënë për ne shko nga të duash… edhe në Bashki na përcollën. Ne kërkojmë ndihmë nga shteti. Im shoq është i invalid dhe ne jetojmë vetëm me një asistencë.”- u shpreh gruaja.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here