Provokohen studentët u heqin dritat, nuk punon fonia

0
9

 

 

Nderkohe qe Kuvdeni eshte mbledhur ne nje senace plenare qe nga ora 10;00, studentet kane rrethuar paralamentin per te protetsusr per te drejtte tyre dhe plotesiminn e 8 kerkesave te panegocieshme. Studentet kane marre libra dhe fketa te bardhe ne dore dhe megafona qe brohorosain per te drejtat e tyre, ndersa u kane nderprere dritat qe fonia te mos punoje.

Krahas studenteve jane mbledhur edhe qytetare te thjeshte qe  perkrahin kete levizje studentore.

Studnetet jane te vednosur se nuk ka dialog dhe nese nuk plotesohen 8 puikat qe ata kane parashtruar ata do theksojne se do te pershklallezojne protestat.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

8 14

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here