Meta takim vëllazëror në SHBA…

0
11

Gjatë vizitës s tij në SHBA, Presidenti shqiptar Ilir Meta, pjesë të takimeve të rëndësishme, ka pasur edhe një të tillë për përfaqësuesit e Diasporës Shqiptare të Maqedonisë.

Këtë moment ai e ka ndarë në rrjetet sociale, ku ndërsa ka hedhur edhe një foto, komenton…, “Një takim i ngrohtë e vëllazëror me përfaqësuesit e Lidhjes së Diasporës Shqiptare të Maqedonisë në SHBA. Diaspora shqiptare në Amerikë, kontributore e madhe në ruajtjen e gjuhës, traditave e identitetit kombëtar dhe kultivimit të marrëdhënieve të shkëlqyera me popullin e institucionet amerikane”.

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here