LRI ndez Jalën: Politikë, festë, argëtim!

0
51

Rreth 600 të rinj e të reja anëtarë të LRI-së, ndezin Jalën për të dhjetin vit me rradhë. Tē ardhur nga e gjithë Shqipëria në akademinë politike të verës, veprimtarët e LRI-së marrin pjesë në leksione mbi zhvillimet politike dhe sfidat e saj, organizojne tryeza debati, por edhe plot veprimtari argetuese; konkurse, shfaqje e herë pas here improvizojnë edhe veprimtari spontane, ku të gjithë ndjehen të barabartë si në një familje! E, natyrisht nuk mungojnë as vallet ku bashkë me të rinjtë bëhen pjesë edhe drejtuesit dhe deputetet e LSI-së; Luan Rama, Klajda Gjosha, Kejdi Mehmetaj dhe Endrit Braimllari, duke dëshmuar se edhe pse ne opozitë, LSI vazhdon ta ketë forcën e vet tek të rinjtë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here