Shkencëtari: Ja provat se Zoti ekziston

0
392

Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me anë të grimcave teorike, ka gjetur dëshmi rreth ekzistimit të Zotit. Ai thotë se universi është krijuar në bazë të një dizajni inteligjent në një “matriks” të madh.

Ai thotë se, me anë të studimit të tij, ka ardhur deri te përfundimi se “ne jetojmë në një botë të bërë nga rregullat e krijuara nga inteligjenca”. Michio Kaku, një shkencëtar tepër i njohur dhe i respektuar në qarqet shkencore, i cili ka punuar në popullarizimin e Teorisë së telit (String Theory), thotë se kjo është një teori krejt e re, e cila dëshmon ekzistimin e Zotit, respektivisht krijuesit inteligjent të universit.

Ai ka ardhur deri te ky konkludim, duke i studiuar grimcat e ashtuquajtura ‘takionët primitivë’.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here