Spërkat apartamentin me benzinë, ka kërcënuar se do të hedhë në erë pallatin…

0
71

Një 41 vjeçar shqiptar i cili jeton në Pontedera në Itali, ka spërkatur apartamentin e tij me benzinë dhe ka kërcënuar se do të hedhë në erë pallatin.

Fatmirësisht policia ka ndërhyrë para se të ndodhte kjo çemenduri. Mediat italiane bëjnë me dije se shqiptari i cili vuante nga xhelozia, kishte spërkatur shtëpinë e tij me benzinë dhe ishte gati t’i vinte zjarrin. Fatmirësisht policia ka ndërhyrë në momentin e duhur, duke përfituar nga hutimi i tij.

Në rast se do të ishte vënë flaka atëherë do të rrezikohej jeta e 20 familjeve që jetonin në atë pallat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here