Thirrja e Berishes: Revolta do të zbresë në Tiranë, të gjejë vrimë ku të futet.

0
167
Sali Berisha (Prime Minister of Albania)

Ish-Kryeministri Berisha ka paralajmëruar Ramën përmes një interviste televizive se ajo që ndodhi me revoltën në Rrugën e Kombit është vetëm fillimi. Ai i ka bërë thirrje që të ndalë policinë nëb reagimin ndaj popullit. Berisha tha se projekti i Ramës për ndarë Shqipërinë nga Veriu dhe nga Kosova është një projekt antikombëtar.
Berisha tha se, shkaktar i asaj që ka ndodhur. Berisha i kujtoi Ramës se populli është ngritur tani dhe se nuk do të ketë forcë më ta ndalë atë. “Revolta do të zbresë në Tiranë dhe Rama të gjejë vrimë ku të futet. Berisha tha se, është bashkë me protestuesit: “Të gjithë në protesta. Rama dëshmoi një urrejtje primitive ndaj popullit të vet”, tha Berisha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here