Tcipras anulloi vizitën që kishte planifikuar në Shqipëri. Zbulohet arsyeja…

0
112

Dy ditë më parë kryeministri grek, Aleksis Tcipras, anulloi vizitën që kishte planifikuar për  të bërë në Shqipëri.

Shkak për anullimin e kësaj  vizitë është bërë ngrirja e ecurisë së diskutimeve për marrëveshjen e detit mes dy palëve. Por një tjetër fakt që ka ndikur në anulimin e marrëveshjes, është se Athina zyrtare nuk e ka mirëpritur takimin e fundit mes Ramës dhe Erdoganit në Stamboll.

Ndërkohë që një presion të madh për këtë të fundit ka bërë edhe opozita greke, e cila i ka kërkuar kryeministrit të saj të mbajë qëndrim mbi sjelljet e fundit të Ramës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here