Dokumenti/ Soros nuk i ndahet reformës në drejtësi: Zbatimi dhe monitorimi në dorë të rrjetit sorosian

0
154

 

Pasi futi duart ne paketen e ndryshimeve kushtetuese për reformën në drejtësi, tanimë rrjeti i Soros kërkon dhe me sa duket ka arritur te ketë në dorë zbatimin dhe monitorimin. Dmth nga tani e në vazhdim gjyqtarët e prokurorët do rivlerësohen nga Rilindja dhe rrjeti sorosian.

Ja thirrja publike e rrjetit Soros

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Programit të Reformës në Drejtësi, shpall Thirrjen për aplikime, për të ofruar mbështetje për organizata jofitimprurëse, individë dhe grupime të tyre, të cilët janë të interesuar të angazhohen për të kontribuar në mbështetjen e zbatimit dhe monitorimit të reformës në drejtësi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here