Kryeministri shkel mbi Komisionin e Venecias, po ambasadoret ç’hall kanë qe e pranojne?

0
148
  • Kryeministri shkel mbi Komisionin e Venecias, po ambasadorët ç’hall kanë që e pranojnë?

Kryeministri qe 1 vit me pare ne cdo 5 fjale thoshte 6 here komisionin e Venecias e hedh poshte dhe e shkel gjithçka.
Komisionin e Venecias e thoshin pafundesisht edhe ambasadoret.
Komisionin Venecias e thoshte edhe Euralius.


Sot kryeministri i droges e shkel komisionin e Venecias diten per diell qe te rrembeje prokurorin dhe te mbuloje inkriminimin.
Pse e pranojne ambasadoret,po Euraliusi? Mire kryeministri po keta te fundit ç’hall kane?
Per tua freskuar memorjen ketyre te fundit ja ç”thoshte Komisioni Venecias per prokurorin e pergjithshem:

“Është e dëshirueshme që këto emërime të rëndësishme të kenë një shkallë të gjerë konsensusi dhe pa kompromentuar cilësitë e kandidatit të suksesshëm”.
“Përfshirja e KLP-së në procesin e emërimit përbën një garanci për përjashtimin e emërimeve tërësisht politike të Prokurorit të Përgjithshëm”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here