Rama me dorë të fortë: Në skaner të gjitha makinat luksoze dhe…

0
106

Kryeministri Edi Rama ka kërkuar kalimin në skaner të të gjitha makinave luksoze, pronave të paluajtshme, llogarive bankare dhe bizneseve që nuk justifikojnë burimin e krijimit.

Në mbledhjen e radhës së Task Forcës anti-kanabis, kreu i ekzekutivit u shpreh se “Makinat luksoze që sfidojnë ligjin, sigurinë publike, pasuritë e paluajtshme që zotërojnë ata, llogari bankare të pajustifikuara, biznese pa rritje financiare, duket ti nënshtrohen një procesi rigoroz verifikimi ligjor. Cdo gjë duhet të kalojë në skanerin e forcave ligjzbatuese”.

Sipas tij “nëse nuk jusitifikojnë burimin e krijimit, të gjitha duhet të sekuestrohen dhe zotëruesit e tyre duhet të dalin para ligjit. Nuk eshte askush me i forte se Policia e Shtetit. Forca me e madhe vjen vetem nga tradhetia brenda Policise se Shtetit. Te fortet e kane forcen ne komisariat. Nuk e kane forcen ne ndonje fuqi te paperballueshme. Force e kane te Komisariati i Policise. Ata dihet se kush jane dhe mbi te gjitha nuk jane as te fshehur”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here