Çfarë është kjo? Një dukuri e pazakontë shihet në qiellin e Suharekës (Video)

0
151

Në qiellin e Studenqanit të Suharekës, të shtunën u shfaq diçka e pazakontë.

Në disa fotografi dhe xhirimin e bërë me telefon nga Abaz Jupaj, në mes të reve të bardha u paraqit diçka “e rrumbullakët e me ngjyra” që qëndroi ashtu për disa minuta.

Me atë që pa Jupaj u çuditën edhe bashkëvendësit.

Për më shumë, shikojeni koronikën e përgatitur nga Klan Kosova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here