Europa do “pushojë së ekzistuari” deri në fund të vitit

0
389

Mbetet një nga parashikueset ku të thënat kanë rezultuar deri diku të vërteta. Besimtarët pretendojnë se Baba ka qenë e saktë në 80 për qind të parashikimeve të saj. E verbër ajo tha se një cunam do të ndodhte në 2004, dhe se lindja e ISIS por dhe se parashikimi se Britania do të largohet në Bashkimin Europian, kanë rezultuar të vërteta.

Në një shkrim disa muaj më parë, shtypi ndërkombëtar, risolli edhe një herë se cfarë ka parashikuar Profetja Bullgare, për Europën përgjatë 2016.

Profetia bullgare e quajtur Baba Vanga, ka ndërruar jetë në vitin 1996 në moshën 85 vjeçare, dhe ishte e njohur edhe si “Nostradamus nga Ballkani”. Nuk është çudi që teoricienët kanë filluar të lidhin profecitë e Baba Vanga-ës mbi Europën.

Tani që Britania ka prerë lidhjet me BE-në, BBC Neës raporton se vendet e tjera në Europë potencialisht mund të ndjekin shembullin.

Baba ka thënë edhe se: “Europa do të “pushojë së ekzistuari” deri në fund të këtij viti. Shqetësuese është ajo që Baba pretendonte se kontinenti do të mbetet “pothuajse bosh” dhe do të shndërrohet në një “djerrinë pothuajse tërësisht të lirë nga çdo formë të jetës”.

Besimtarët gjithashtu janë të shqetësuar se kjo ndarje e marrëdhënieve mund të ndezë një luftë në Europë. Para vdekjes së saj, ajo parashikoi se do të ketë një “luftë të madhe myslimane”, e cila ka qenë kohët e fundit e lidhur me kërcënimin e Shtetit Islamik.

Baba pretendoi se do të kishte një pushtim të Europës gjatë 2016 nga ekstremistët myslimanë, një konflikt që ajo e parashikuar se do të fillonte me Pranverën Arabe në vitin 2010.

Ajo kishte paralajmëruar edhe një përballje në Siri, ku, “Myslimanët do të ishin në një luftë kimike kundër Europianëve”. Si ISIS vazhdon të fitojë terren në Siri, pavarësisht një fushate masive bombardimeve nga forcat aleate në prag të sulmeve në Paris, besimtarët kanë frikë se parashikimi i Babës është e vërtetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here