Zgjidh njërin nga personazhet dhe zbulo se cfarë je në vetvete

0
152

Psikiatrit thonë se si këto ilustrime personazhesh në poza të ndryshme mund të ndihmojnë t’i kuptoni ndjenjat vetjake. Është detyrë që të zgjidhni njërin dhe të shikoni se çarë do të thotë kjo.

Ky test quhet “Shtëpia e aftësive” dhe jep udhëzime mbi ndonjë gjendje aktuale vetëdijeje apo vetëbesimi të dikujt.

Fjala është për njërin nga shumë detyrat psikologjike nga libri “Psychobook”.

Është detyrë që të zgjidhni një personazh në shtëpi. Secili ka numër, ndërkaq nën fotografi janë të shpjeguara se çfarë paraqesin, përkatësisht çfarë njeriu tregojnë.

house-of-personalities

1. Hulumtuesi
2. Oportunisti
3. I humburi
4. I pakënaquri
5. I luhatshmi
6. I mundshmi
7. Ndihmësi
8. Rojtari
9. Përgjuesi
10. I plotësuari
11. Skofiari
12. Viktima
13. Perfeksionisti
14. I përmbajturi (është pjesë e dikujt)
15. Liberali
16. I pabesueshmi
17. Naivi
18. Narcisi
19. I lumturi
20. Qejfli i festave
21. I kujdesshëm
22. I hidhëruar
23. I plogësht
24. I drejt
25. Kreativ
26. I besueshëm
27. Organizator
28. I pasigurti
29. I gatshëm për miqësi
30. I hapuri
31. I pavetëdijshëm
32. I gatshëm për obligime prindërore
33. I shqetësuari
34. I brishti

/Telegrafi/