Kur duhet ta humbisni virgjërinë?! ADN-ja juaj “sugjeron” kohën e duhur

0
288

Sipas kërkuesve të “California State University”, humbja e virgjërisë është e shkruar në gene. Ky studim është publikuar në revistën “Personality and Individual Differences”, ku theksohet gjithashtu se gjithçka varet nga trashëgimia gjenetike e qenies njerëzore.

1 (1)
“Por kjo nuk do të thotë se tek gjithësecili prej nesh ekziston një gen që vendos për momentin e humbjes së virgjërisë sepse kjo ndodh vetëm tek ata njerëz me karateristika të veçanta gjenetike. Tek njerëzit impulsivë ky moment mund të marrë ngjyrime shumë sentimentale”, shprehet drejtuesja e studimit, Nancy Sega.

Në studim janë marre disa çifte binjakësh të ndarë që në fëmijëri dhe sipas të dhënave, shumica e tyre kanë kryer marrëdhënie pothuajse në të njëjtën kohë me vëllain ose motrën e tyre. Marrëdhënia mes gjenetikës dhe seksualitetit nuk është e re për shkencëtarët, pasi kjo lidhje është studiuar edhe më parë.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here