Kardinal Ernest Troshani e nis shërbesën e parë me një bekim!

0
205

Në shërbesën e tij të parë në Shqipëri si Kardinal, dom Ernest Troshani, bekoi sot varrezën e përbashkët në Shkodër, ku gjatë regjimit komunist u pushkatuan dhjetra martirë të fesë dhe atdheut.

Kardinal Troshani tha se kishte përjetuar pushkatimet e disa prej figurave më të njohura të klerit, ndërsa apeloi për paqe, begati dhe ndihmë për njerëzit në nevojë, shkruan VOA.

Të shtunën, në Vatikan, në një ceremoni të veçantë, Papa Françesku pranoi zyrtarisht si kardinal priftin shqiptar, dom Ernest Troshanin, i cili është kardinali i dytë shqiptar.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here