Mbyti në pishinë vajzën 3-vjeçare të gruas, 100 vite burg për njerkun (VIDEO+18)

0
109

Një burrë i cili u filmua duke hedhur në mënyrë të përsëritur një vajzë 3-vjeçare në pishinë për ta mbytur, është dënuar me 100 vjet burg.

Filmimet tregojnë vrasësin, të identifikuar si Jose David N. duke hedhur fëmijën në pishinën e një hoteli në qytetin Morelia, në jug të Meksikës në gusht të vitit të kaluar.

Vajza sa herë binte në ujë, përpiqej të rrinte në sipërfaqe ndërsa vrasësi qëndron jashtë pishine pa bërë asgjë.

Vajza në pamundësi për të notuar, nuk ndihmohej nga askush, as nga ata që laheshin pranë saj.

Nëna e vajzës që është infermiere, nuk e kuptoi që vazja kishte vdekur pasi e vizitoi dhe njëherë pishinën me bashkëshortin e saj.

Ata e gjetën vajzën e pajetë në pishinë. E ëma tha që nuk e dinte se vajza e saj po keqtrajtohej nga burri i saj, deri kur pa videot shokuese.

Incidenti ndodhi më 12 gusht 2015 ndërkohë që nëna e vajzës flinte në dhomën e hotelit.

https://www.youtube.com/watch?v=CoBYewQrIAU

A man, identified only as Jose David N., has been jailed for 100 years after repeatedly throwing his stepdaughter into a swimming pool, causing her to drown 

2

The little girl was unable to escape the inhumane treatment and onlookers reportedly declined to step in and stop it 

He pretended to throw a flotation device in to save her but knew the helpless little girl wouldn't be able to reach it