Rastet kur fëmijët flasin gjëra të frikshme

0
70

Zakonisht fjalët e fëmijëve shkaktojnë kënaqësi të madhe te prindërit, por edhe te të rriturit e tjerë. Por, nuk ka askush sikur fëmijët që, ndonjëherë, dinë të thonë gjëra tepër të frikshme. Ja disa raste.

Një baba tregon se i biri i tij vogëlush, në një rast, i kishte thënë të ëmës: nënë, dua të ta pres kokën, në mënyrë që ta marrë me vete kudo që të shkoj, e ta shoh sa herë të dua”.

Në një rast tjetër, prindërit ia japin vajzës së tyre të vogël vëllain e saj të sapolindur, e ajo iu thotë: “Pra, ende nuk mund ta hedh këtë bebe në zjarr”?

Një djalë i vogël i kishte thënë një ditë të atit: “Truri im më thotë të bëj gjëra të cilat nuk dua t’i bëj”.

Një fëmijë tjetër i kishte thënë të ëmës së tij në një rast: “Dua ta eksplodoj McDonalds-in”. Kur e ëma e pyet pse, ai i përgjigjet se dëshiron t’i shohë njerëzit duke ikur dhe duke u djegur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here