Kina shokon me shpikjen e re që po nxjerr

0
184

Mësohet se Kina po përgatitet për të ndërtuar një version super të sigurt të internetit që do të trasmetojë që lart nga hapësira.

Bejing do të lançojë satelitin e parë kuantik në botë i cili është krijuar në mënyrë specifike për të testuar teknologjinë tonë të telekomunikacionit.
Fizikanti nga Universiteti i shkencave dhe Teknologjisë në Kinë, Chaoyang Lu, tha: “Përfundimisht mendoj se do të ketë një garë.Në qoftë se sateliti i parë ecën mirë, pa dyshim që Kina do nisë të tjerë satelitë në hapësirë”

Ekspertët besojnë se puna e tyre do të nisë një garë të dytë hapësire, teksa Rusia, Evropa dhe Amerika po konkurrojnë për zotërimin e teknologjisë.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here