Një det nudosh, projekti i ri blu i Spencer Tunick (FOTO)

0
112

­Rreth 3 mijë persona kanë pozuar nudo dhe plotësisht të lyer me blu në qendër të Hull, një qytet në veri të Britanisë së madhe, për instalimin e fundit të artistit amerikan Spencer Tunick. Projekti me titullin, ‘Deti i Hull’, do të zbulohet në 2017, kur qyteti britanik do të jetë ‘Qyteti i Kulturës’. Të gjithë pjesëmarrësit janë ngjyrosur me ngjyrat e veçanta kaltëroshe për të kujtuar tonalitetet e detit.

1820 2783 2965 2977 3000 (1) 3000 3337

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here