LISTAT/ATP nxjerr  3.749 vendime nga vitet ’93 -’94, ja kush  përfiton

0
85

Agjensia e Trajtimit të Pronave ka publikuar regjistrin me 3 mijë e 749 vendime të viteve 1993 dhe 1994 duke vendosur edhe kompensimin në bazë të ligjit të ri. ATP ka realizuar për herë të parë vlerësimin ekonomik në bazë të ligjit të ri të pronave.Qytetarët mund të aplikojnë përmes formularit on-line që është publikuar në faqen e Agjensisë së Trajtimit të Pronave. Ndërkohë të gjithë ata qytetarë që konstatojnë mangësi ose pasaktësi në regjistër kanë afat 6 muaj që të plotësojnë dokumentacionin e nevojshëm për vlerësimin financiar të vendimit.

Kliko për të parë listën

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here