Josh 20-vjeçaren për një vend pune, ja e kaluara e “Don Zhuanit” të Peshkopisë

0
26

Kryetari i Bashkisë së Peshkopisë Shukri Xhelili kapi të gjitha ekranet dhe portalet mbrëmjen e së enjtes. Pas publikimit të një videoje ku ai josh një vajze 20-vjeçare me një vend pune për të shkuar me të në shtrat.

Më herët ai ishte pak i njohur ndërsa tani janë të gjithë duke pyetur për të kaluarëne  tij.

Xhelili është diplomuar në Universitetin e Tiranes në Fakultetin e Ekonomisë dhe ka titullin Ekonomist per Industrinë.

Nga shtat 1985 deri në shtator 1987 ka punuar ne ofiçinën mekanike në Peshkopi dhe më pas u bë Kryetar i Degës Furnizim-Shpërndarje.

Në Shtator 1987 – Korrik 1991 u emërua Kryetar i Degës Planit Frigoriferi Peshkopi.

Gusht 1991 – Korrik 1992 Drejtor i Frigoriferi Peshkopi.

Tetor 1993 – Shtator 1996 Specialist Agjensia Kombetare e Privatizimit Dega Diber.

1996 deri Nentor 2013 Biznes privat.

Nëntor 2013- Qershor 2015 Dretjor Sigurimeve shoqerore Diber.

Në CV-në e tij thuhet se ka njohuri shumë të mira te Paketës Office, Internetit si dhe një pjesë të mirë të programeve më të përdorshme të momentit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here