Ja si duken sot aktorët e filmit turk “Shamikuqja” (Foto)

0
129

3 2

kadir-inanir-kimdir3

Filmi turk ‘Shamikuqja’ edhe pse një prodhim i 1978-ës, nuk është shuar nga memoria e shqiptarëve. Madje vitet nuk i kanë penalizuar personazhet të njihen edhe nga brezat e rinj. Dy aktorët simpatikë Turkan Soray në rolin e Asijas (shamikuqja) dhe Kadir Inanir në rolin e Iliazit nuk e humbin bukurinë e tyre edhe pse në një moshë të brezit të tretë. Aktorët simpatikë janë përkatësisht Turkan Sorey 71 vjeç dhe Kadir Inanir 67 vjeç. Shfletoni galerinë për të parë sesi duken aktorët në ditët e sotme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here