Përleshje masive në një kamp në Paris/ Disa të lënduar (VIDEO)

0
39

Një betejë e egër midis qindra emigrantëve në një kamp brenda një stacionit të një metroje në Paris ka ndodhur të shtunën dhe është kapur në kamera

Nënë metronë e Staligrandit, ku gati një mijë emigrantë janë vendosur që nga fillimi i marsit, shpërtheu një përleshje e madhe dhe e dhunshme, ndërsa banorët po shikonin të tmerruar nga dritaret e shtëpive të tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here