10 Ushqime që ju bëjnë të dukeni më të rinj

0
32

10Ju mund të hiqni disa shqetësime, duke u ushqyer në mënyrën e duhur. Të ushqyerit shëndetshëm,  jo vetëm rrit sistemin tuaj imunitar, por sjell edhe përfitime të tilla si zbutja e rrudhave , shndrritja e flokëve, forcimi i thonjve…

Dieta ndikon drejtpërdrejt në pamjen tuaj dhe luan një rol të rëndësishëm në mënyrën e trajtimit të moshës.

10 Ushqime që ju bëjnë të dukem më të rinj:

Kafja

Shalqi

Shegë

Boronica

Karavidhe

Lakër jeshile

Vezë

Arra

Avokado

Pjepër