Kryeministri Rama i kujdesshëm për detajet , nuk e harron kuponin tatimorë

0
26

kuponi-i-rames

Kryeministri Edi Rama i mëshon shumë luftës kundër informalitetit dhe në darkën që ka shtruar sot me gazetarët dhe njerëz të medias në Pallatin e Brigadavem është treguar korrekt që në fund të shpenzimit për ato që do konsumohen, të marrë edhe kuponin tatimor.

Kryeministri është treguar i kujdesshëm t’u tregojë gazetarëve që fatura e tavolinës është me kupon tatimor.