Agon Amiga përgënjeshtroi mediat për një rrahje të mundshme me Capital T

0
42

agonmPor, në një prononcim për Telegrafin, Agon Amiga ka thënë shkurt se asgjë nuk është e vërtetë dhe se kjo është një gënjeshtër.

“Nuk jam rrahur me Capital T. Kjo është një gënjeshtër”, ka thënë shkurt reperi kosovar, Agon Amiga.

Ndryshe, Agon Amiga është duke punuar për projekte të reja, të cilat pritet t’i publikojë gjatë vitit të ardhshëm