Detajet e ndërtimit të stadiumit

0
32

 

 

stTreguesit e zhvillimit për stadiumin “Loro Boriçi”

Sipërfaqja e përgjithshme e truallit: 43.198 metra katrorë

Sipërfaqe parkimi: 4916 m2

Numri i parkimeve për automjete të parashikuara : 210

Numër parkimi për VIP: 150

Hapësirë parkimi për mediat: 1000 m2

Sipërfaqe e rrugëve që rikonstruktohen: 978.62 m2

Hapësira të lira: 2 746 m2

Projekti i stadiumit të ri parashikon një kapacitet prej 17 mijë vendesh dhe parashikohet të kushtojë 12 milionë euro.