Zbulohet një qenie e mistershme në Qipro!

0
193

Ka befasuar kjo qenie e mistershme! Për disa është një specie ujore e pazbuluar më parë, madje i familjes së peshkut “qen”. Më e çuditshmja e historisë është se dhe këtë qenie të panjohur e zbuloi një qen, i cili po gërmonte në kopshtin e shtëpisë dhe zbuloi këtë qenie. Sipas dëshmisë së pronarit të shtëpisë, i cili u prononcua për Sigma Live, kjo qenie, së sipas të dhënave të para ngjason me familjen e peshqve “qen” ose Shovelnose Guitarfish, ishte e ende e “njomë”, gjë që tregon se kishte vdekur para pak ditësh. Pritet ekzaminimi nga specialistët për një identifikim më të saktë rreth kësaj qenie e cila ka habitur ishullin e Qipros.

 

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency