Standard.al
Browsing Tag

Elona Caslli

Do t’i them Babës!

Nga Elona CASLLI Këto rrudha nuk janë asgjë. Edhe flokët e thinjur nuk janë asgjë. Stomaku që zgjerohet nga ushqimi i vjetër…

Xhunga e xhunglës

Nga Elona Caslli Çdo herë që përballem me opinionin tuaj zonja Xhunga, më duket sikur përplas kokën me një objekt të fortë dhe…