Standard.al
Browsing Category

Show Biz

Adelina Ismaili shtatëzënë?

Këngëtarja shumë e njohur, Adelina Ismaili ka një kohë të gjatë që ka nisur një jetë të re në Zvicër me Vali Krasniqin dhe duket…