Standard.al
Browsing Category

Shëndet & estetikë

Peshku mbron trurin

Konsumimi i sa më i madh i peshkut ndihmon trurin dhe mbron prej shumë sëmundjeve, duke përfshirë edhe Alzheimerin. Pakësimi i…

Trendi, fundi prej lëkure

Lëkura është hiti kryesor i këtij dimri dhe me të vërtetë është një nga trendet dimërore nga më të leverdishmet dhe më praktiket,…

Qëndrimi ulur, i dëmshëm

Ju mund të mendoni se një vizitë e përditshme në palestër do të jetë e mjaftueshme për të balancuar ato orë të kaluara ulur…