Standard.al
Browsing Category

Mister

Gjendet ushtari pas 40 vjetësh

John Hartli Robertson, është një nga 60.000 emrat e gravuar në Përmendoren e Veteranëve të Vietnamit, në Ëashington, të cilin …

NASA jep alarmin për Turqinë

Keq menaxhimi i ujit në Lindjen e Mesme, rritja e tepër e kërkimit të ujit në burimet nëntokësore, si dhe thatësira e viti 2007,…

Sfera misterjoze te piramidat

Janë me qindra sferat e çuditshme që zbuloi roboti brenda në thellësi të piramidës të gjarprit fluturues, që ndodhet 30 milje larg…