Standard.al
Browsing Category

Mister

Estonia, vendi i së ardhmes

Një vend ku natyra është pronare absolute. E mbuluar në 50 përqind të sipërfaqes nga pyjet, me 3 mijë pemë për banorë dhe 1251…

Alarmi për ngrohjen e Tokës

Në Stokholm do të paraqitet këto ditë raporti i Komisionit Ndërqeveritar për Ndryshimet Klimatike, IPË, një organizëm i përbërë…

Aeoplani zbret pa rrota në Zyrih

Aeroplani i kompanisë ajrore kroate “Croatia Airlines” para dy ditësh ka bërë një ulje emergjente me “hundë” në aeroportin më të…