Standard.al
Browsing Category

Mister

Njeriu më i gjatë në histori

Robert Pershing Wadlow ka qenë njeriu më i gjatë që e njeh historia dhe sot e kësaj dite vazhdon ta mbajë këtë rekord. Ai njihet…

Sekreti i madhë i jetës

Shumë nga sunduesit e së shkuarës e kanë ditur "sekretin" dhe e kanë përdorur atë. Ai është mbajtur larg nga masat, në mënyrë që…

Si parashikohet fati

Rrënjët e para të dëshmimit material për interesimin e njeriut në parashikimin e së ardhmes, zënë fill që nga parahistoria.…

Gjen 300 mijë dollar në det

Një familje në shtetin amerikan të Floridës që kohën së bashku e kalojnë duke kërkuar për thesare, ka arritur të gjejë një sasi…