Standard.al
Browsing Category

Mister

Shtatë përbërjet e njeriut

Njih vetveten!  Këtë fjalë të urtë lexonte çdo vizitor i lashtësisë kur vizitonte tempullin e Apollonit në Delfi dhe brënda saj…

Hoteli-burg në Gjermani

Ka shumë njerëz që dridhen vetëm nga ideja se mund të kalojnë një natë në qeli burgu, ndërkohë që të tjerë janë tepër…