Standard.al
Browsing Category

Kulturë

Veprimi moral

Arshi Pipa Përsiatje filozofike e Arshi Pipës nga “Skicë e një konceptimi mbi jetën”, traktat filozofik shkruar më 1955, në…

Të varfrit Ne!

Violeta Murati Për 12 muajt e vitit që shkoi është vështirë të identifikosh statusin kulturor si vijueshmëri e një…

Nuk ka më qoshe në odë!

Dr. Ilir Muharremi Të moshuarit në esencë kanë përvojë më të madhe se të rinjtë dhe konsiderohen si pararendës në aspekt…

Info/kult

Një pastor ungjillor përkthen Marin Barletin Në kuadër të 545-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut dhe të 500-vjetorit të vdekjes…