Standard.al
Browsing Category

Kulturë

Tregime Dashuri dhe fate

Bilal Xhaferi Atë vit vjeshta kaloi si i ka hije, pa asnjë çrregullim të motit, pa shira dhe erëra të parakohshme. Tetori ishte i…

Vusi Makusi

Ursula Wills-Jones Vusi Makusi, edhe pse jetonte ne vendin më të varfër të botës dhe kishte si pasuri vetëm një kostum me…