Standard.al
Browsing Category

Kryesore

Shkaqet e dhimbjeve të kokës

Dhimbjet e kokës janë shumë të zakonshme dhe kanë shumë shkaqe. Edhe pse ato janë një burim i shpeshtë i stresit dhe ankthit,…

Ata vijnë pa trokitur

Josif Papagjoni Anatomia kritike dhe historike e kohës së diktaturës kërkon mprehtësi dhe vërtetësi. Materia e saj…