Standard.al
Browsing Category

Kryesore

Nëpunësi dhe paraja

Artan FUGADikur, fëmijë, disa dekada përpara, u ndodha përpara një propozimi të çuditshëm që bënë kalamajtë e tjerë më të rritur.…