Standard.al
Browsing Category

Kryesore

SHKËRMOQJA E SHTETIT

Brikena Bogdo Cili sistem drejtësie do të kopjohet? Këto ishin dilemat e fillim `90-ës. Me përballjen e sistemit ineficient të…

Kulla eme nuk asht e vetme

Nga Atjon V. Zhiti       Mbase një befasi për miqtë e Atjon Zhitit, për lexuesit e tij që janë shtuar, duke kaluar dhe të 16 000…