Standard.al
Browsing Category

Koment

KU JE, O SHTET?

Taksimi dhe format e tij po shihen si thelb i krizës ekonomike dhe financiare por, edhe ideologjike. Ideologjia e majtë, po lidhet…

Busulla e identitetit

Halil Rama Orientimi drejt vlerave, rikthimi tek etërit themelues, që anija e identitetit kombëtar të mos e humbasë busullën dhe…

Votabjerrësi

Nga Laert Islami Në një dialekt tonin, shprehja “me u bjerr” ka kuptimin me humb, me u pakësuar. Në politikën e sotme,…