Standard.al
Browsing Category

Koment

Polet e treta

Aleanca “Kuq e Zi” po gllabërohet nga e majta PS, LSI; ndërsa FRD-në tenton ta asgjësojë PD-ja. LSI-ja bashkëpunon me “të fortët”,…

Aleanca e vlerave në ekonomi

Nga Endrit Libohova Gati të gjithë shqiptarët e shohin sot nga anon morali i të bërit politikë në aleancat e krijuara për garën…

Emigrantët dhe politika

Çelo Hoxha Këtë shkrim e fillova 54 ditë, 20 orë e 51 minuta para zgjedhjeve elektorale të qershorit. Nuk jam aq i…