Standard.al
Browsing Category

Koment

Duhen edhe 100 vjet

Brikena Bogdo Në fillesat e demokracisë, u cilësua pesimiste ideja se do të duhen 30 vjet që gjyqësori të futet në…

Krimea pengu i Putinit

Ingo Mannteufel Strategjia e Putinit ёshtё e qartё. Kievi i ri dhe Perёndimi ndodhen tani nё njё kurth tё…